Atletes de primera talla mundial es donaran cita, aquest dissabte, al Meeting Internacional de paratletisme de L’Hospitalet. Un esdeveniment que aplegarà a 300 participants de prop d’una vintena de països, molts d’ells amb l’objectiu de preparar el Mundial del Japó que tindrà lloc d’aquí a un mes, assolir marca mínima pels Jocs de París d’aquest estiu, o bé fer rècord del món.

Loic Malroux, director del Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet, comenta que “com cada any vindran atletes buscant rècords mundials, com és el cas de l’alemany Markus Rehm que ja el va batre a L’Hospirtalet l’any passat. També Yassine Ouhdadi buscarà la plusmarca mundial en els 1.500 metres”.

L’atleta italiana Martina Caironi, una habitual al Meeting Internacional de L’Hospitalet

A banda d’aquests objectius, hi ha atletes que competiran amb altres motivacions. És el cas de l’hospitalenca Paula Heras que ho farà per la il·lusió de competir a casa davant de la seva gent, o de la saltadora i velocista italiana Martina Caironi que surt d’una lesió.

Paula Heras competint al Meeting del 2023

La celebració del Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet és segurament la jornada més especial de la temporada pels organitzadors, L’H Atletisme. Tothom participa d’alguna o altra manera, i a més a més té lloc el Memorial Pere Suñé amb dues sèries de 400 tanques, l’especialitat per excel·lència del club.

El Meeting tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal de L’H Nord de 10h a 13:30h. L’entrada serà, com sempre, gratuïta.