A L’Hospitalet, 175.265 ciutadans estan cridats a les urnes aquest diumenge 12 de maig per participar a les eleccions al Parlament de Catalunya. D’aquests electors, un total de 1.763 votaran per primer cop. Durant la jornada, hi haurà instal·lades 283 meses en 53 col·legis electorals distribuïts als sis districtes de la ciutat, on es podrà votar de les nou del matí a les vuit del vespre.

Durant la jornada electoral, podeu consultar les dades de participació de la ciutat a LHDigital.cat a les 10h del matí, a les 12h, a la 13h i a les 14h del migdia, a les 16h i a les 18h de la tarda. I, a partir de les 21h, es publicaran els resultats provisionals de l’escrutini. A més, parlarem amb els representants locals dels diferents partits polítics que concorren a aquestes eleccions, així com els resultats electorals finals. En aquest enllaç, podeu consultar l’històric dels resultats electorals autonòmiques a L’Hospitalet.

A la pàgina web de l’Ajuntament trobareu la informació necessària sobre la convocatòria electoral i la infraestructura per a l’exercici del dret de vot. A més, l’Ajuntament ha habilitat a l’app de serveis Connecta L’H, un enllaç per seguir els resultats que s’activarà el dia de la celebració de les eleccions. Pots descarregar-te gratuïtament l’app a través de l’enllaç: http://l-h.cat/connecta-lh

Servei gratuït de transport per a persones amb mobilitat reduïda

Com ja és habitual, l’Ajuntament posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei gratuït de transport adaptat des dels domicilis particulars fins als col·legis electorals. Les persones interessades a utilitzar aquest servei han de trucar al telèfon 93 402 96 83, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i el mateix 12 de maig, de 9 a 17 hores.

Nova AAPP de la Generalitat

Per primera vegada la Generalitat ha habilitat una aplicació móbil des d’on donarà informació en directe de la participació i dels resultats per col·legi electoral. Aquesta APP permetrà simular aliances entre candidatures per comprovar si obtenen majoria i seguir l’evolució de l’últim escó que es reparteix a cada circumscripció. A banda d’aquestes funcionalitats, els usuaris de l’aplicació podran seguir en temps real la constitució de les meses i els avanços de participació, i tindran informació detallada sobre els resultats provisionals de les candidatures

Play Store de Google: gen.cat/12Mandroid

AppStore d’Apple: https://gen.cat/12Mios