Torre Barrina acull del 19 al 28 de novembre la Primera Jornada Jove Expressa’t. Una oportunitat per a la reflexió i l’expressió. Ofereix als instituts de la ciutat un espai perquè els alumnes coneguin les seves habilitats comunicatives. Adreçat als estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. 

Torre Barrina. Centre Municipal de Creació Multimèdia ofereix des del 19 i fins el 28 de novembre la Jornada Expressat. Una oportunitat per a la reflexió i la l’Expressió, organitzada per l’Oficina Jove d’Emancipació. Va dirigida als instituts de la ciutat perquè els alumnes prenguin consciència de la seva actitud envers les pròpies habilitats comunicatives.

La jornada incideix en la llengua materna i en les estrangeres. Consta de dues activitats: Comunica’t, un taller de tècniques d’expressió oral en el qual, partint d’un tema d’actualitat, s’estimula els joves perquè s’expressin oralment. També es pretén que exposin els seus arguments.

La segona activitat és Be Yourself, un taller per activar les pròpies competències lingüístiques en què es reflexionarà sobre la importància que té l’aprenentatge de les llengües estrangeres.

El regidor de Joventut, Cristian Alcázar, ha dit que “volem que els joves de la ciutat, en el moment d’apropar-se al món laboral i per tenir experiències personals en viatjar a altres països, tinguin capacitat i possibilitats d’expressar-se de forma correcta”.

Alcázar ha afegit que “hem de potenciar la seva capacitat de comunicació perquè els servirà tant a l’hora de trobar feina com a la seva vida diària”.

Per la seva banda, la tècnica de l’Oficina Jove d’Emancipació Sandra Ruiz ha parlat d’objectius”. Els joves han d’aprendre consciència de l’avantatge que suposa conèixer llengües estrangeres. Avui dia tant en l’àmbit personal com en el professional és imprescindible tenir aquests coneixements”.

Els tallers s’adrecen als estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Els horaris són de 9 a 11 hores i d’11,30 a 13,30 hores. Els dies 26 i 28 de novembre també hi ha horaris de tarda, de 15,30 a 17,30 hores.