Torre Barrina ha obert les inscripcions per les activitats del darrer trimestre de l’any. El centre ofereix un gran ventall de propostes relacionades amb la tecnologia i el sector audiovisual.

El centre de Torre Barrina de L’Hospitalet disposa d’aules digitals, espais de producció audiovisual, sales de reunions, un plató de televisió, un control de realització, estudis de ràdio i so i una sala polivalent. A més té un equip humà que acompanya als alumnes en tots els processos.

Durant el darrer trimestre de l’any Torre Barrina ofereix un total de nou cursos i activitats. Totes elles tindran lloc entre l’octubre i el desembre de 2023.

Les propostes d’activitats són les següents:

Productora Lab: Permet experimentar des de cero tots els passos del rodatge d’una producció. L’activitat serà tots els dilluns del 2 d’octubre al 18 de desembre, de 17:30h a 20:30h.

Smartphone: És un espai obert per conèixer millor les funcionalitats del teu mòbil i explorar les possibilitats que donen les xarxes socials. Es farà els dimecres 4 i 18 d’octubre, 8 i 22 de novembre i 13 de desembre, de 18h a 20h.

Google Lens – Tic Truck: És un taller per descobrir aquesta innovadora tecnologia. Es farà Divendres 29 de setembre, de 10h a 11:30h.

VR 360 Experience: En aquest taller podràs conèixer i descobrir en què consisteix la realitat virtual i gaudir de forma vivencial de l’experiència tecnològica gràcies a les ulleres VR. L’activitat serà el dimarts 3 d’octubre, 14 de novembre i 12 de desembre, de 10:30h a 12h.

Trekking informàtic: Al taller de Trekking informàtic ompliràs la motxilla de tips i orientacions per tenir més competència TIC i continuar la teva ruta amb l’ordinador. Serà els dijous 5 d’octubre, 9 de novembre i 14 de desembre, de 18h a 19:30h.

Web app Gestió Emocional – Tic Truck: Vine a conèixer i explorar aquesta eina tecnològica al teu abast per identificar emocions i millorar la gestió de l’estrès. L’activitat serà el divendres 20 d’octubre de 10h a 11:30h.

De Daenerys a James Bond – Guió: En aquest taller s’analitzaran els arquetips de personatges de ficció per poder utilitzar-los i crear grans personatges. L’activitat serà els dimarts 7, 14, 21 i 28 de novembre, de 18h a 20:30h.

On air: la ràdio com a element transformador: Vine a l’estudi de ràdio de Torre Barrina i millora totes les teves habilitats comunicatives i explora tots els elements tècnics per realitzar i editar un podcast. Els dimarts 14 i 21 de novembre, de 18h a 20h.

LHinsta: En aquest taller coneixeràs tècniques de fotografia, de gestió i SEO de xarxes socials que et permetran compartir imatges creatives de la nostra ciutat en un perfil propi. El taller serà els dimecres 15, 22 i 29 de novembre, de 18h a 20h.

Les activitats inclouen propostes relacionades amb les aplicacions per mòbil, les noves tecnologies, les xarxes socials, els mitjans de comunicació i el sector audiovisual. Les inscripcions ja es poden fer a través de la pàgina web de Torre Barina.