La Farga Centre d’Activitats acull del 6 al 8 de febrer els salons Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, tres esdeveniments en un mateix recinte, pensats per fer negocis, networking i buscar solucions específiques a les necessitats de les empreses que manegen sòlids, semi-sòlids i requereixen separar líquid-sòlid.

Exposólidos, Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, arriba a la seva 11a edició i és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació de sòlids i líquids.

La presència de les marques líders a Exposólidos converteixen el saló en el lloc idoni per analitzar i comparar solucions a les necessitats tecnològiques dels visitants. Exposólidos compta amb el suport de les principals empreses europees del sector i dels agents sectorials.

Polusólidos, Saló de la Tecnologia per a la Captació i Filtració és un esdeveniment internacional únic al món especialitzat en tecnologia per a la captació i filtració d’emissions en processos.

Expofluidos, Saló de la Tecnologia i el Procés de Fluids, és una fira, en la seva segona edició, única a Europa especialitzada en la tecnologia per gestionar els fluids en els processos industrials.

Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos torna a organitzar els “Esmorzars sòlids”, dimecres 7, enguany amb la presència de Xavier Sala i Martín, catedràtic J. i M. Grossman d’Economia de la Universitat Columbia de Nova York i professor visitant de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Des de l’any 2003 és l’assessor econòmic principal i l’autor del Global Competitiveness Index del Fòrum Econòmic Mundial de Davos i, des del 1990, investigador del National Bureau of Economic Research de Cambridge de Massachusetts (Estats Units).

A l’esmorzar, el Dr. Xavier Sala i Martín centrarà la seva intervenció sobre les seves previsions de l’evolució de l’economia el 2024 detallant les principals variables que la determinaran.

Victor Küppers farà la conferència de l’edició d’enguany, dijous 8, a les 15.30 h. El reconegut conferenciant a nivell internacional sobre motivació, actitud, psicologia positiva i creixement personal és un apassionat de la motivació i el lideratge, traslladant-lo a través de les conferències, la publicació de llibres i l’educació. Un dels seus llibres principals és “L’efecte de l’actitud”, dedicat a la gestió de l’entusiasme i la vida amb sentit.

Els Premis Nova volen donar visibilitat a la formació, divulgació, investigacions i innovacions en processos industrials on s’incloguin tecnologies de sòlids, de fluids i de captació i filtració d’emissions en indústries d’usuaris finals.

La gala de lliurament dels guardons serà dimarts 6, a les 18.15 h, a l’Auditori de La Farga Congress. [NOMINATS]