La festa de la barbacoa What the Foc! torna el 16 i el 17 de març a L’Hospitalet. Es tracta de la quarta edició d’aquesta festa grastronòmica que enguany estrena una nova localització: el parc de la Granvia de L’Hospitalet.

El festival ofereix carn de porc i pollastre, peix i marisc i opcions vegetarianes i veganes. En relació a la carn, el festival no ofereix carn de vedella ni de xai per considerar que són productes que generen un alt volum de gasos hivernacle.

Els mestres de la brasa

Hi haurà espai per als 20 cuiners, 40 graelles i 8 tones de llenya. Comptarà amb xefs de tot el món que prepararan els seus millors plats: Jeff Espinoza de Warike, el restaurant Fat Barbies, Deliargentina i Casa Xica, en són un exemple

També, de la mà de Denassus, els amants de la brasa més tradicional podràn degustar els seus plats més clàssics i tradicionals.

Però no tot és carn. La festa també ofereix una secció de menjar asiàtic amb la col·laboració de Kasarap, que ofereix plats com el yakitory a la brasa. A més, després de l’èxit el 2023, aquest any s’ha tornat a habilitat una gran zona de calçotada.

Les reserves per a fins a 10 persones es poden fer abans de l’esdeveniment a la web wtfoc.cat, però no són obligatòries: l‘entrada és gratuïta i el parc és obert.

A la festa, a més de degustar tot tipus de plats a la barbacoa, també es podrà gaudir de música gràcies a AMEBA (Associació de Música Electrònica).