El proper dimarts 25 de juny, i fins al 19 de juliol, el camp municipal del Gornal acollirà per segon estiu consecutiu una nova edició de L’Hospi League. Un torneig on participen jugadors i entrenadors barrejats.

Els organitzadors confien en millorar les bones sensacions que va deixar la iniciativa, sobretot entre les famílies. “Aquest any serà més maco perquè hem posat moltes ganes. Esperem millorar els errors de l’any passat i que tot surti perfecte”, ha comentat Edu de Grandi, organitzador de L’Hospi League 2024.

La competició de L’Hospi League pretén que els participants gaudeixin del torneig i sobretot del joc, més ara que les competicions oficials han acabat i tenen menys pressió. Edu Grandi demana als joves participants que “gaudeixin de l’essència del futbol, que sentin com si estiguessin jugant al parc”. 

La segona edició de l’Hospi League presentarà novetats importants, com ara la disputa d’un partit de les estrelles entre els millors jugadors, premis i obsequis per tothom, i també noves cartes pels partits.