L’Hospitalet celebra de nou l’Enroda’t, una gran festa de retrobament amb l’esport al carrer amb activitats gratuïtes, que comptaran amb la participació d’una trentena d’entitats esportives de la ciutat, el marc de les Festes de Primavera. L’objectiu és difondre els beneficis de l’activitat física a l’aire lliure com un hàbit de vida saludable.

Les activitats es faran de 10 a 14 hores i inclouen quatre apartats: la pedalada, exhibicions, tallers i una master class organitzada pels poliesportius municipals.

A les 10 hores sortirà la pedalada, en un recorregut de 8 quilòmetres accessible per a tothom, en el qual es podrà participar amb qualsevol vehicle sense motor: bicicletes, patins, patinets, handbikes… No cal fer inscripció prèvia i serà obligatori portar casc per circular. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

A l’arribada hi haurà uns boxs per aparcar les bicicletes, perquè els participants puguin gaudir de les activitats de la plaça d’Europa un cop acabi la pedalada.  L’activitat compta amb la col·laboració del Club Ciclista Barri Sanfeliu, Club Ciclista Corbike i el Club d’Automobilisme CL’Hàssics Hospitalencs.

Entre les 10 i les 12 hores, cinc entitats esportives de la ciutat oferiran exhibicions a l’escenari instal·lat en la plaça d’Europa. S’hi podran veure esportistes de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, del Club de Gimnàstica Artística L’Hospitalet, del Club Kihon, del Club Talma L’Hospitalet i del Club Twirling L’Hospitalet.

A partir de les 10 hores es faran una vintena de tallers, a càrrec d’entitats de la ciutat que mostraran la gran oferta esportiva associativa de L’Hospitalet.

A les 12 hores començaran a sonar els ritmes que posaran la música a la master class de zumba, dirigida per monitors d’aquesta activitat dels poliesportius municipals. Es recomana portar roba i calçat esportius.