La setena edició de la Zambomba Solidària torna al Teatre Joventut després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la Covid. Aquest esdeveniment solidari finalitzarà aquest cap de setmana a L’Hospitalet amb les dues últimes representacions de les cinc que s’han organitzat per tot Catalunya. Els diners recaptats aniran destinats a la recerca pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Un espectacle que organitza anualment l’Hermandad Pastorcillo Divino i l’Unió Musical La Flamenca amb l’objectiu de recaptar fons per l’Hospital Sant Joan de Déu. Enguany, els diners aniran destinats a la recerca del càncer infantil. El president de la Hermandad Pastorcillo Divino, Eduardo López, ha explicat que ja porten recaptats prop de 63.000€.

La Hermandad Pastorcillo Divino i La Unió Musical La Flamenca porten als escenaris la naturalitat del Nadal de Jerez. En les seves actuacions s’hi uneixen el flamenc i l’esperit nadalenc gràcies a més d’una cinquantena d’artistes.

“Normalment, les zambombas de Jerez són reunions d’un pati de veïns o de gent al voltant d’una foguera i espontàniament la gent va cantant nadales. I nosaltres aquesta mateixa exposició la portem a un teatre”. Així explica el president de l’Hermandad com a través de la música, el cant i la dansa porten el tradicional folklore del Nadal andalús a L’Hospitalet i altres poblacions de Catalunya.

Els artistes que actuen a la Zambomba Flamenca Solidària ja han passat per Sant Boi, Salou i la Llagosta. L’última ciutat on actuaran és a L’Hospitalet els pròxims 18 i 19 desembre al Teatre Joventut. Les entrades per al diumenge 19 ja estan esgotades, de manera que l’última oportunitat per veure l’espectacle serà el dissabte dia 18.

Per aconseguir entrades, cal escriure al següent correu electrònic: entradaszambomba@gmail.com