Un gintònic de calçots fumats, un cannoli de botifarra esparracada o un xuixo d’escuma de formatge manxec són algunes de les propostes sorprenents que es podran tastar pròximament a la nova edició de Primavera de Tapes.
Aquesta tretzena edició de l’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc del 23 al 27 d’abril, amb la participació de 27 establiments de L’Hospitalet que oferiran una mostra de la riquesa culinària de la ciutat.
Consulta el programa de Primavera de Tapes
“El talent també el tenim a les cuines, a les barres dels nostres bars”, ha afirmat David Quirós, alcalde de L’Hospitalet, qui ha volgut posar en valor la importància de la restauració com a part fonamental de la identitat i cohesió de la ciutat. “El Bar Córdoba, per exemple, fa 50 anys. I els que som d’allà, de Pubilla Cases, i hem crescut fent cua per unes braves, ens emociona veure com tanta gent nova, vinguda de fora o nascuda aquí, s’ha implicat en l’àmbit gastronòmic”.

Consulta el programa de Primavera de Tapes
L’edició d’enguany promet un alt nivell culinari i molta creativitat, amb tapes innovadores com el tataki filós de buit amb arrels argentines del Bar El Filo, o el lingot de gamba ibèrica del Racó d’En Toni, servit amb un brioix artesanal de la fleca Panarra.
El padrí d’aquesta edició és Edu González, creador de contingut gastronòmic conegut a les xarxes com @bravesbarcelona, que ha volgut destacar el caràcter multicultural i la qualitat de la cuina hospitalenca: “En aquestes tapes que tastareu, hi ha molt nivell. He participat en altres rutes, però com aquest any, no ho havia vist mai”.

Consulta el programa de Primavera de Tapes
Coincidint amb les Festes de Primavera i el centenari de la ciutat, cada tapa es podrà gaudir acompanyada d’una consumició per 4 euros. A més, després de tastar tres tapes diferents, els participants podran votar la seva preferida i accedir a un sorteig amb diversos premis.