La Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia ja escalfa motors. Com cada any, i ja en van 31, la cursa tindrà lloc el proper 1 de maig al circuit tancat del carrer Amadeu Torner. En aquesta edició l’organització tornarà a col•laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu i la Creu Roja de L’Hospitalet.

L’AESE i el Grup de Familiars i Amics de David Sánchez i Óscar Vizcaíno han tornar a unir-se per organitzar plegats l’esdeveniment esportiu amb més tradició al barri de Santa Eulàlia: la Milla Urbana i Solidària. Una cita que es celebrà el proper dilluns 1 de maig.

Com sempre hi haurà categories per a totes les edats, des de Barrufets fins a veterans. Tot i així, enguany torna a oferir-se el Relleu Familiar. Una cursa per equips de 4 persones que no cal que siguin realment de la mateixa família. Cada integrant haurà de donar una volta al circuit de poc més de 400 metres.

El caràcter solidari seguirà molt present a la Milla. En aquesta nova edició, es tornarà a demanar l’aportació d’un euro i d’un litre de llet o d’oli a l’hora de fer la inscripció. Els destinataris seran el projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu que ajuda als infants sense recursos que pateixen càncer i viuen en països on resulta impossible accedir al tractament que necessiten, i també al Banc d’Aliments de la Creu Roja de L’Hospitalet.

De la mateixa manera, qui vulgui aportar el seu granet de solidaritat però no vulgui córrer la Milla pot col•laborar igualment amb el “Dorsal 0”.

Com és habitual cada any, al voltant de la prova s’organitzarà també una gran festa amb música i inflables pels més petits.