Desprès de tres anys sense poder celebrar-se de manera presencial, torna a L’Hospitalet el saló Exposólidos del 10 al 12 de maig. Una fira que juntament amb Polusolidos i Expofluidos se celebra de manera simultània, en els recintes de La Farga i Fira de Cornellà. 

Amb més de 200 expositors directes, Exposólidos, es la fira de la tecnologia i el processament de sòlids, especialitzada en la manipulació i el processament d’aquests materials. Les principals empreses nacionals e internacionals de tecnologia de sòlids ofereixen a Exposólidos les millors solucions tecnològiques a les necessitats en la gestió de qualsevol material sòlid.

Manel Ros, president d’Exposolidos, ha assegurat que “aquest sector ha agafat molta volada especialment desprès de la pandèmia perquè s’ha demostrat que és imprescindible per indústries com la alimentària o la farmacèutica”. Ros ha afegit, però, que “tot i que el sector es troba en molt bon moment, la guerra a Ucraïna sí que ha creat una certa incertesa entre els inversors”.

El secretari general d’Indústria, Raúl Blanco, ha estat un dels convidats els esmorzars que s’organitzen al Saló Exposólidos. Blanco ha assenyalat que “des del govern central s’invertiran més de 4000 milions d’euros entre gener i juny, en convocatòries dedicades integrament a empreses, especialment a les pymes industrials”.

Durant els tres dies que se celebra el saló s’esperen més de 8000 visitants.