El CB L’Hospitalet torna a organitzar el Torneig junior “Ciutat de L’H”, sens dubte un dels aparadors a nivell europeu més importants del que seran les futures estrelles del bàsquet. De la mateixa manera que l’any passat, es celebrarà uns dies abans de les festes nadalenques, concretament entre el 15 i el 17 de desembre. La qual cosa permet que els equips vinguin amb els seus millors jugadors.

Al grup A estarà format pel Barça, l’equip canadenc del Fort Erie International Academy, el València Basket i el club amfitrió, el CB L’Hospitalet. Mentre que al grup B hi haurà l’actual campió, el Reial Madrid, el Joventut de Badalona, l’Estrella Roja de Belgrad i el Manresa. No cal dir, que l’espectacle està servit.

La gran sensació per a molts serà poder veure en directe una de les millors pedreres del Canadà, un país que en els darrers anys ha fet un gran salt qualitatiu a nivell de selecció, i també aportant moltes estrelles a la millor lliga del món, la NBA.

Cal recordar que de l’edició del 2019 van sortir jugadors com l’austrailà Josh Giddey i el canadenc Bennedict Mathurin, que ara mateix són titulars indiscutibles en els seus actuals equips, el Oklahoma City Thunder i els Indiana Pacers.