El pessebre vivent de la Cofradía 15+1 ha tornat a obrir les portes el 20 de desembre al carrer Molí, a Can Serra i tornarà a oferir una nova representació els dies 23 i del 28 al 30 de desembre de 18:30 a 20:30.

Aquest any és la desena edició amb la iniciativa de l’Associació de comerciants de Pubilla Cases. L’objectiu és fomentar l’activitat al barri i la solidaritat ciutadana.

Enguany el pessebre vinent té unes dimessions més grans que en edicions anteriors. A més, també hi ha més paradetes comercials i solidàries.

Han col·laborat un total d’entre 80 i 90 persones per fer possible la construcció del pessebre, dur a terme els decorats, els vestuaris i les actuacions. Aproximadament, hi ha 15 figurants per dia, entre ells els alumnes de l’Escola Alpi, que són voluntaris de l’activitat nadalenca.

Col·laboració amb polseres Candela

L’Associació i la cofradía col·laboren amb polseres Candela, que donarà part dels beneficis a Sant Joan de Déu per la lluita en contra del càncer infantil. A més, hi ha una recollida d’aliments just al costat del pessebre.

El president de la cofradía, Felipe Navarro, afirma que la primera representació del pessebre el dia 20 va omplir de veïns el carrer “ha estat ple de gent per veure les escenes, sense dubte, “amb l’alegria i la il·lusió nadalenca de cada any”.