L‘Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de L’H ja està commemorant el Dia Mundial d’aquesta malaltia amb un seguit d’actes de conscienciació i recollida de fins per poder continuar investigant.

Conscienciar i recaptar fons perquè la investigació no s’aturi i fer que algun dia la malaltia de l’Alzheimer tingui cura. Aquest són els principals objectius que l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de l’Hospitalet intenta plasmar durant el dia del Mercat de Vell amb les paradetes de venda d’objectes antics, les taules informatives, els actes de conscienciació i les recollides de diners.

Una vegada els veïns de L’Hospitalet han donat voluntàriament els objectes i trastos antics a l’associació, és l’hora de sortir al carrer a comprar productes de segona mà amb la intenció de donar diners perquè l’AFA continuï investigant i ajudant als malalts d’Alzheimer. D’això i molt més tracta la jornada del Mercat de Vell.

A banda del dia que se celebra aquest Mercat de Vell, tenir cura dels cuidadors dels malalts, atendre de manera personalitzada als diagnosticats i a les seves famílies, gestionar i posar tots els mitjans possibles perquè puguint tindre una vida plena són algunes de les tasques que realitzen diàriament els col·laboradors de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de L’H.

El passat 17 de setembre es va celebrar el Concert Significatiu, on tots els diners recaptats també van anar destinats a l’associació. El concert benèfic va acollir als artistes Dave Zulueta, Ran Ran Ran, Adrià Roy i Invisible Harvey.