Santa Eulàlia acull fins el 8 de juny, l’11è Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia. El Festival arriba de la mà de Plàudite Teatre i el Centre Cultural Santa Eulàlia.

De la programació en destaquen les càpsules de teatre en llocs insòlits per gaudir de prop de l’art d’actors i actrius en petites dosis, una fórmula experimentada amb èxit durant les Festes de Primavera.

Tres grups de teatre, tres peces de 15 minuts i llocs insòlits per posar en escena peces curtes. Serà el dissabte dia 8, a les 20.30 hores, quan Plàudite Teatre, LAminimAL i Patates amb Suc representaran Mètode Le Brun para la felicidad, Esperando algo i Boles de conyac, respectivament.

El preu de les entrades és de 2 euros per espectacle i 5 euros l’abonament per a les tres obres. Les entrades es compraran una hora abans de l’inici de l’espectacle al Centre Cultural Santa Eulàlia i es coneixerà on es faran les representacions.

També el dia 8, a les 18 hores, el parc de l’Alhambra acollirà dansa clàssica amb els alumnes del Centre de dansa de Catalunya, que interpretaran El corsari, Les 4 estacions i Mirlitons, entre altres. Es podrà gaudir de l’actuació de professionals de prestigi internacional com Roser Muñoz i Joan Boix.

Els grups teatrals Diorama, Ela-Ela Teatre, Fugireli Teatre, el grup de teatre AFEMHOS i el Club Social el Roure són altres companyies que participaran en el festival que oferiran Jazz, Teatre Comunitari, Teatre o Art Digital.

Consulta el programa de Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia.