El festival de música experimental, energètica, incòmode, contemporània i sorollosa, l’AMFest, torna a L’Hospitalet del 12 al 14 d’octubre.  Enguany, celebra el desè aniversari i es reinventa canviant l’espai de La Farga per tres sales de música en viu de la ciutat: l’espai Zowie, la Salamandra i el Pumarejo.

Fa uns mesos, l’organització va justificar els canvis a causa de la pujada del cost de la contractació dels artistes i altres despeses associades. Per aquest motiu van decidir fer una edició del festival #encobert .

La programació la conformen un total de tretze propostes. Enguany, augmenta la presència de bandes nacionals com Los Manises i Lys Morke, que actuaran a la festa de presentació a l’Espai Zowie. Los Sara Fontán presentaran el seu primer disc, Queda pendiente, a la Sala Salamandra, mentre que El Pumarejo acollirà la presentació de quatre bandes: Distant Shores, Puput, Santacreu i Zarza. El comiat del festival serà també a El Pumarejo de la mà de Za! i el seu espectacle 2 baterías, 2 guitarras, 1000 versiones… y un bingo! 

Entre les propostes internacionals, els belgues Brutus repeteixen al festival per presentar Unison Life, els nord-americans This Will Destroy You actuaran per primera vegada a Espanya en quinze anys i la japonesa Haru Nemuri exposarà el seu neo punk imprevisible i addictiu. Els alemanys The Ocean i els francesos Lost in Kiev presentaran els seus nous treballs, Holocene i Rupture, respectivament.  

L’AMFest és un projecte basat en els contrastos, en què es repta el públic a transitar per diferents estats emocionals a través de la música. En els seus deu anys de vida, el festival s’ha caracteritzat per la recerca de sons inconformistes, per mitjà del volum, la dissonància, la intensitat o el silenci.

Consulta tota la programació aquí.