El Centre Comercial La Farga ha programat un total de 6 sessions gratuïtes de comèdia a la zona de restauració Elehache. Els monòlegs es faran tots els dijous a partir del 25 de gener i fins al 29 de febrero, a les 21 hores al segon pis del centre comercial. Hi actuaran monologuistes com Ángel del Moral o José Bailón.

  • La primera sessió d’aquestes “Comedy Nights” es farà aquest dijous 25 de gener i comptarà amb el còmic Ángel del Moral, un humorista que ha participat en diverses ocasions a Comedy Central i és un dels còmics catalans amb més presencia en el panorama dels Stand Up.
  • El dijous 1 de febrer, será el torn de l’espectacle “Todólogos” dels còmics Dani Morlá i Néstor Flórez. I el 8 de febrer, Estrella Sin Filtro presentarà “Monólogos sin filtros”, un show dirigit i presentat per la mateixa Estrella que comptarà amb diferents convidats.  
  • El dijous 15 de febrer, José Bailón s’unirà a la programació del cicle de monòlegs amb el seu estil de comèdia tan únic i irreverent.  I el 22 de febrero será el torn d’Albert Crespo i Pipo Marquetti.  Finalment, el 29 de febrer es farà una gala de còmics amb Ferri López, Jordi Vilavella i altres noms encara per confirmar.