Adolescents i gent gran junts fent teatre. És l’experiència que impulsa el programa “Art Salut Intergeneracional” amb Plàudite Teatre i diferents CAPS i centres educatius de la ciutat. Amb aquest projecte de teatre s’aconsegueix crear vincles emocionals entre persones que hi viuen al mateix territori però que de forma natural, no es relacionarien.

Torna “Art Salut Intergeneracional”, el programa que Plàudite Teatre impulsa conjuntament amb Centres d’Atenció Primària i Centres Educatius de la ciutat.

El projecte va néixer el 2016 i enguany hi participen 3 centres de l’Hospitalet: Escola Provençana , Institut-Escola Gornal i l’Institut Jaume BoteyL’objectiu del programa és promoure la cohesió social i l’empoderament individual per combatre la soledat i l’aïllament des d’una òptica intergeneracional vinculant persones grans amb joves del territori a través de les Arts Escèniques.

Aquest programa vol constituir una experiència de convivència intergeneracional connectant adolescents i persones grans del territori a través de les Arts Escèniques.

Aquests tallers aporten benestar emocional i físic, estimulen la expressió, la memòria, i apropen diferents generacions. Al final del projecte la idea es mostra l’espectacle a les escoles i famílies.