El fins ara meteoròleg de TV3 i ara candidat d’ERC al Parlament Europeu, Tomàs Molina, ha visitat la Fira de Sant Jordi de la rambla de Just Oliveras, on s’ha fet ben palesa la seva popularitat.

Molina ha reiterat que ha fet el pas a la política ben convençut i que està gaudint del contacte amb la gent i ha explicat que la lluita contra el canvi climàtic ha de ser una prioritat política absoluta.

I en relació amb això s’ha compromès a portar la veu de la ciutadania catalana a la cambra europea. Per a Tomàs Molina és imprescindible fer canvis per adaptar-nos a l’emergència climàtica. “Està pujant la temperatura, tenim menys aigua, ho estem veien, i cal que ens preparem perquè no ens faci mal”, ha dit. Molina ha afegit que el seu compromís és portar a Europa les peticions que li facin els ciutadans i tornar després amb la resposta.

Tomàs Molina creu que sempre és possible tirar endavant noves mesures mediambientals, fins i tot en ciutats tan denses com L’Hospitalet, amb una ràtio força baixa de zones verdes per habitant. “Posem-nos-hi. Si miréssim la ciutat fa 20 anys la veuríem diferent. Doncs pensem en una nova ciutat per d’aquí a cinc anys, per exemple”.

Tomàs Molina, que serà número 2 d’ERC al Parlament Europeu, vol ser proper a la ciutadania per acabar amb la imatge de llunyania de bona part de la ciutadania respecte de la política europea.