L’Hospitalet Pioners compta aquesta temporada amb Alejandro i Luis Enrique García, germans mexicans que van debutar contra Badalona Dracs i que, des del principi, van demostrar tot el que poden aportar a l’equip hospitalenc.

Els dos havien d’iniciar la temporada 2024 amb els Reds de Ciutat de Mèxic però l’equip finalment no va sortir a la lliga professional. Pioners L’Hospitalet es va moure ràpid i va incorporar a Alejandro i Luis Enrique. “Em va il·lusionar molt la possibilitat i no ho vaig pensar massa”, explica Alejandro. Luis Enrique, per la seva banda, ja havia tingut una experiència prèvia amb Barberà Rookies i tenia ganes de repetir, i més amb el seu germà: “M’agradava l’oportunitat de venir els dos, a un altre equip, a un altre continent i continuar jugant l’esport que ens apassiona”.

L’Hospitalet Pioners lluita ara per quedar entre els dos primers del seu grup i poder entrar a play-off. La sanció per alineació indeguda en el partit inaugural de la Sèrie A, contra Saragossa Hurricanes, ha complicat el futur immediat del conjunt d’Albert Fernández. Si es confirma la derrota contra els aragonesos, els hospitalencs haurien de guanyar els tres partits que resten per tal d’accedir a la fase final. Això no espanta els germans García, tot i que l’últim partit seria a camp dels fins ara imbatuts Badalona Dracs. “Tots els partits que ens queden són finals. Hem de treballar fort per arribar a play-off”, explica Alejandro. “Quan arribi el moment estarem millor com a equip i podrem guanyar a Dracs”, assegura Luis Enrique.

El primer dels tres partits que li resten a L’Hospitalet Pioners serà aquest diumenge. El conjunt d’Albert Fernández s’enfrontarà, a partir de les 12h, als Barcelona Pagesos.