La candidata número 39 a la llista de Junts per a les eleccions europees, la hospitalenca Teresa Rubio, acompanyada de Laura Borràs, expresidenta del Parlament, van visitar ahir la tarda la Trobada Sardanista que es va organitzar a la plaça de l’Ajuntament dins de les activitats de FiraGran.

Teresa Rubio, va valorar molt positivament l’aprovació definitiva de la llei d’amnistia que segons ha dit “no és un perdó sinó una victòria de l’independentisme”. Segons Rubio “la nació catalana ha guanyat una batalla a la nació espanyola. S’havia produït un maltractament al moviment independentista per les seves idees, per tant presó, exili, expolis econòmics, tot això s’ha acabat aquesta llei posarà punt i final. La política s’ha de fer des de la política i no des dels tribunals”.

A partir d’ara, segons la candidata hospitalenca, “tot queda en mans tribunals, ja hi ha moviments per parts dels fiscals per veure com no s’aplica en la seva totalitat aquesta llei. El que demanarem és que els jutges facin la seva feina, i no facin de polítics, de tertulians i que apliquin la llei que és el que han de fer”.

Respecte a les eleccions europees, Teresa Rubio ha assenyalat que “nosaltres interpel·lem a tots els catalans i catalanes perquè vagin a votar, en aquestes eleccions ens hi juguem molt i que confiïn en Junts perquè nosaltres on hi anem defensem Catalunya, defensem la gent que hi viu al país com hem fet a Madrid i com fem aquí i com hem fet fins ara a Europa”.