Una setmana més, el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet no ha estat prou constant i això, en una categoria com la LEB Plata, es paga. Derrota clara contra el CB Sant Antoni per 60-77.

Primera part de nivell, en la qual el conjunt de Claudio Jorquera ha estat capaç de mantenir-se més que dins del duel. Fins i tot, durant molts moments, els hospitalencs dominaven i donaven la sensació de poder donar la sorpresa.

Però ja els darrers instants del segon període han estan un pròleg del que vindria després. El CB Sant Antoni marxava al descans amb avantatge mínim, 36-37, i el tercer quart ha estat el de la confirmació. Parcial de 9-22 i el partit que es complicava de forma quasi irreversible.

Els últims 10 minuts no han tingut massa història, més enllà de veure un Hospi que ho intentava però que mentalment segueixen bloquejats. El 60-77 final deixa el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet amb poques opcions de salvar-se a la fase regular. El mal menor serà la promoció de descens, eliminatòria que va servir, la temporada passada, per eludir el descens a la lliga EBA.