Els estudiants de la ciutat que finalitzen l’ESO aquest curs tenen una cita amb la Mostra d’estudis postobligatoris i professions que organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Fins al 29 de febrer, tindran lloc aquestes jornades a la sala d’actes del Centre Cultural Bellvitge i a l’Espai Jove Ca n’Arús.

Les organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet i hi assistiran més de 1.300 alumnes de 4t d’ESO, de formació professional bàsica i de programes de formació i inserció de 18 centres de secundària públics de la ciutat.

L’objectiu de les jornades, que es presenten sota el títol Connecta futur, és, d’una banda, tenir un espai de trobada on reflexionar i posar a l’abast de l’alumnat les diferents possibilitats, itineraris i recursos que els ofereix el sistema educatiu; i, de l’altra, fer una aproximació a la realitat del mercat laboral, posant el focus en el valor de la formació i la qualificació professional.

Cada jornada consistirà en dues xerrades per grups de classe, en horari lectiu: una sobre orientació acadèmica i una altra sobre temàtica laboral.