La Fundació La Vinya ha posat en marxa la campanya “Tenir estiu és un dret” perquè una seixantena d’infants i adolescents dels barris de Bellvitge i el Gornal puguin gaudir d’un casal d’estiu.

El responsable del programa “Al Vent” de la Fundació, Adrià Ramírez, s’ha marcat com a objectiu poder recaptar, amb micromecenatge, uns 10.000 euros per poder becar nois i noies: “El lleure dels infants és un dret, però de vegades no es pot garantir. Nosaltres el que intentem és un estiu adaptat a tots tipus de famílies, però sobretot en especial atenció a les més vulnerables per donar oportunitats” ha indicat Ramírez que afegeix que “marxem de colònies i garantim que els infants sempre tinguin almenys dos àpats al dia i alhora les activitats de lleure”.

El Casal d’Estiu de la Fundació La Vinya preveu una sèrie d’activitats diverses. Per a Ramírez “està centrat per un lleure de qualitat, amb un equip de monitors i voluntaris, oferint activitats dinamitzades, però sobretot amb molta aigua, amb dos cops per setmana a la piscina del barri i a la platja, i finalitzem amb unes colònies on marxem una setmana”.

“Al final la Fundació la Vinya el que estem veient com a reptes és com podem atendre totes les necessitats, no només dels infants, sinó de totes les persones més vulnerables de Bellvitge i el Gornal” ha indicat Adrià Ramírez en declaracions a l’Entrevista de l’Informatiu.

Més informació per fer un donatiu