Una temporada més l’equip femení de l’AESE ha competit a un gran nivell a la 1a Divisió espanyola de waterpolo. Amb una plantilla força jove s’ha assolit la permanència sense patir en excés. 

L’AESE està assentat a la categoria de plata des de fa unes quantes temporades. Tot i que és veritat que en anys anteriors les de Santa Eulàlia havien disputat la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor, en aquesta ocasió els ha tocat lluitar a la fase per evitar el descens. Una situació nova que no ha incomodat gaire a l’equip que dirigeix Judit Pujol. De fet, l’AESE va assolir la permanència amb unes quantes jornades d’antelació, demostrant la seva qualitat, tant a nivell col•lectiu com individual.

Aquesta temporada l’AESE ha tornat a comptar amb una barreja de jugadores experimentades amb d’altres de molt joves cedides per altres clubs de Divisió d’Honor. La combinació ha sortit molt bé, prova d’això és el bon ambient al vestidor.

Una de les noves incorporacions d’aquesta temporada ha estat la internacional amb Xile: Kiara Henríquez, qui assegura que s’ha trobat un nivell molt alt a la lliga en comparació al seu país. Henríquez creu que això s’explica perquè a casa nostra s’aposta molt fort per la formació des de ben petites.

L’AESE continuarà apostant de cara a la propera temporada per barrejar experiència amb nous talents.