Televisió de L’Hospitalet fa un pas més en la qualitat de la seva emissió i oferirà tota la seva programació en alta definició, és a dir, en HD, a partir del 1 de febrer. El canvi es farà de forma automàtica i els espectadors podran continuar gaudint del canal sense necessitat de resintonitzar-lo, sempre que el seu aparell sigui compatible amb HD.

“El què ens permet és molta més qualitat d’imatge, de nitidesa i, al final, millorar el servei que oferim a la ciutadania”, ha explicat Oscar Sánchez, director dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet.

Apagada de l’SD

Televisió de L’Hospitalet s’avança a l’apagada de les emissions de l’SD (definició estandar) i que obligarà a totes les cadenes a emetre en alta definició. Un canvi que afectarà sobretot a aquelles persones que tinguin televisors antics no compatibles amb l’alta definició, que els caldrà un descodificador.

“Han de comprar un TDT que tingui sintonitzador TDT 2 perquè puguin sintonitzar aquests canals”, ha explicat Xavi Vilanova, responsable de la botiga Tien21 de Santa Eulàlia. Adquirir aquests aparells, però, cada cop és més difícil a pocs dies de l’apagada. “Hi ha molta demanada i ara mateix hi ha molt poca existència i s’estan esgotant”, ha afegit.