A les 20 hores han tancat els 53 col·legis electorals de la ciutat i ha començat l’escrutini de les eleccions al Parlament Europeu 2024. Tot i que fins a les 23 hores no es començaran a donar dades. A aquesta hora tancaran els col·legis a Itàlia i no es poden facilitar resultats abans per no interferir en el vot d’aquest país.

La jornada s’ha desenvolupat amb normalitat. La nota més destacada ha estat la baixa participació. Les darreres dades referents a L’Hospitalet indicaven que a les 18 hores només un 33,40% havia exercit el seu dret a vot. A les darreres eleccions europees, a la mateixa hora havia votat el 45,84% del cens. Als darrer comicis, els autonòmics celebrats fa un mes, la participació a L’Hospitalet va ser del 52,99%

En total, prop de 400 milions de ciutadans dels 27 països que formen la Unió Europea estaven cridats a les urnes. Alguns estats ja van començar a votar dijous, dia 6.

El conjunt de ciutadans convocats a les urnes a Espanya triaran 61 dels 720 diputats del Parlament Europeu entre les 33 candidatures que s’hi han presentat.

A partir de les 23 hores es podran consultar els resultats del comicis a L’Hospitalet a la pàgina web de l’Ajuntament.