L’Esplai Pubilla Cases-Cap Vidalet ha organitzat a la plaça de la Bòbila, tallers i jocs proposats pels infants i joves, per abordar els drets de la infància. La iniciativa coincideix amb la commemoració de la convenció impulsada per l’ONU que defensa el benestar i els drets dels nens del món.

Per això des de l’esplai han preparat diferents tallers perquè els més petits coneguin quin son els seus drets. Marginia Zapata, responsable pedagògica de l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, creu que “sovint es vulneren els drets dels infants, i volem reivindicar la protecció a la infància”. “Sobre les activitats, hem intentat que cadascuna representés un dels deu principis del benestar dels infants”.

Els membres de l’agrupació han suggerit activitats divertides que poguessin agradar a nens i nenes de totes les edats. “Hem proposat fer maquillatge, futbol, fer xapes, i també jocs per als nens més petits perquè puguin passar-ho bé i saber també que és el seu dia”, expliquen l’Ainara i l’Scarlett, membres de l’esplai.

Fins a finals de novembre, es podrà gaudir a l’Hospitalet de propostes com “Les Tales Truck”, o l’espectacle “Teixint vincles”, també lligades a parlar de la infància i l’adolescència.