Els dies, 9, 16 i 23 de juliol el Centre Cultural Sant Josep acollirà diversos tallers per a públic infantil de 18 a 19,30 hores. En el sí del Pessics de Ciència el dimecres, 9 de juliol es farà el taller Científic/a per una dia 2.
És la segona part d’un taller on els experiments en són els protagonistes. Els assistents es convertiran en científics de laboratori fent una mostra de les cèl·lules, buscant pedres magnètiques que embogeixen la brúixola i comprovant alguns trets genètics que Mendel va descriure i fent un experiment de física amb aigua amb colors per entendre que està passant.
Els petits investigadors faran alguns experiments químics i biològics senzills, per descobrir curiositats científiques. El taller el farà Sílvia Pintado, de KUBS Divulgació i està adreçat a infants de 7 a 11 anys. Taller gratuït amb inscripció prèvia.

Dimecres, 16 de juliol, hi haurà un altra taller anomenat Cuina per a principiants, Anem de Tapes. Serà el moment d’aprendre a preparar plats per deixar bocabadats als nostres convidats. S’aprendrà a fer tapes com ara patates braves, pinxos o calamars a l’andalusa perquè els nens de 7 a 12 anys que hi assistiran puguin sorprendre a tothom. El taller també anirà a càrrec de Sílvia Pintado, de KUBS Divulgació. Taller gratuït amb inscripció prèvia.
I Dimecres, 23, darrer taller de Cuina per a principiants però enfocant-se en els postres. S’ensenyarà a fer postres saborosos i senzills perquè els infants n’aprenguin. Com els altres tallers el farà Sílvia Pintado, de KUBS divulgació. El taller és gratuït amb inscripció prèvia.