L’Associació Tallers Bellvitge analitzarà durant aquest trimestre diversos espais públics de la ciutat per conèixer de primera mà les mancances que tenen aquestes recintes i traslladar les dades recollides a l’Ajuntament que prendrà nota dels resultats. TV de L’Hospitalet ha acompanyat la Míriam, l’Àngel, el Ramón i la seva educadora Sandra, en la seva visita al Parc de les Planes. Tots quatre volen analitzar quins canvis s’han de fer per adaptar aquest espai a persones amb diversitat funcional.

La manca d’accessibilitat en alguns trams i de senyalització i informació de la ubicació d’aquest espai son alguns dels problemes que s’han trobat durant el trajecte.

Sandra López, educadora de Tallers Bellvitge, ha assenyalat que “quan surts del metro no hi ha cap senyalització de la ubicació del parc, a més la sortida més adaptada és la que es troba més lluny d’aquest espai. El cartell informatiu del parc no s’entén, ells no sabien com moure’s pel recinte. Tampoc entenien ni sabien interpretar els criptogrames. Per accedir al parc no hi rampa adaptada per això era molt complicat per alguns poder entrar al recinte”.

Míriam Franco, usuària de Tallers Bellvitge, ha explicat que “el mapa del parc no es veu molt bé, les lletres haurien de ser més clares i grans. A més també es important fer més accessible l’entrada al recinte. D’altra banda Tallers Bellvitge engega una nova etapa amb el grup cooperatiu TEB, un canvi que des de l’entitat han valorat molt positivament.

Sandra López, ha assegurat que “tenim millors condicions a nivell laboral i també pels usuaris. Hem guanyat més qualitat en el servei que oferim, en general l’entitat i el projecte ha millorat amb aquest canvi”.

Tallers Bellvitge continuarà analitzant diferents espais de la ciutat i el proper trimestre se centraran més concretament en els parcs i els jocs infantils.