Setmana intensa d’arts escèniques: cos, veu ritmes, il.luminació, só, càmera i molta creativitat. Això és el que han pogut gaudir els joves que han participat aquests dies al taller que ha organitzat Plàudite Teatre al Centre Cultural Santa Eulàlia. 

Últim dia del taller de teatre i arts escèniques que Plàudite Teatre ha posat en marxa enguany per a joves de 13 a 18 anys. Una experiència nova per aquesta entitat que tot els estius organitza tallers de teatre per a totes les edats i que enguany s’ha centrat en els joves i en treballar les seves emocions després d’un any complicat.

Eugènia Delgado, directora artística de Plàudite Teatre, ha explicat que “havia una necessitat de poder treballar més les relacions, ha estat un any que no s’han pogut reunir i barrejar entre ells. Els nostres grups sempre fan una funció al final del curs i enguany no s’ha pogut fer, per això era tant necessari que es tornessin a reunir encara que sigui en un taller d’estiu, per la seva salut emocional”.

Per els joves el taller ha estat una manera de divertir-se i alhora evadir-se de les seves preocupacions. Uns 33 alumnes han treballat durant una setmana els diferents aspectes que envolten a les arts escèniques. Des de Plàudite Teatre han assegurat que aquest taller ha vingut per quedar-se.