L’empresa de cafè d’especialitat, Syra Coffee, celebra el seu vuitè aniversari. Aquesta empresa, amb seu a L’Hospitalet, continua creixent per tot el territori espanyol. Actualment, compta amb 31 locals propis repartits per tot el país: 17 a Barcelona, 10 a Madrid, 2 a Sevilla i dos nous locals a València.

Per Yassir Raïs, CEO i fundador de Syra Coffee, “el balanç d’aquests vuit anys a L’Hospitalet ha estat molt positiu. La nostra seu al polígon Femades ens permet continuar creixent, desenvolupant novetat, torrant cafè i formant a l’equip. La nostra filosofia és sempre intentar elevar en qualitat cada pas del procés d’elaboració del cafè. Intentem portar-ho fins a l’excel·lència; això és el que ens defineix”.

Segons Yassir, l’objectiu a partir d’ara és “continuar creixent i treballant en la mateixa línia, oferint un cafè d’alta qualitat, de petits productors, al millor preu per als consumidors”.

Sostenibilitat en la producció

Un dels projectes de futur d’aquesta empresa es SYRALAB, una iniciativa que vol fomentar la sostenibilitat durant el procés d’elaboració i distribució del cafè.

L’elaboració del cafè Syra és sostenible i responsable. Treballen amb cafès purs i sense barrejar orígens, cosa que altres marques de cafè low cost no fan per reduir costos. Els seus productes provenen de finques familiars o cooperatives amb què col·laboren. A més, mai comercialitzen ni venen el seu cafè a altres empreses que no pertanyin a Syra.

El canvi d’hàbits dels consumidors, que cada vegada aposten més pel cafè de qualitat i molt al moment, és una tendència a l’alça,que fa que aquesta empresa continuï creixent i obrint locals en diferents ciutats del país.

Syra Coffee, va facturar al 2021, un milió d’euros, xifra que van triplicar l’any passat i va confirmar el model d’èxit.