La tercera entrevista del Diari de L’Hospitalet als portaveus municipals és amb Sonia Esplugas, la portaveu del grup municipal del Partit Popular. Sonia Esplugas parla en l’entrevista especialment de temes de seguretat, d’economia, de la neteja de la ciutat i, en general, de les prioritats del seu grup polític en aquest mandat.

Respecte la seguretat, Esplugas incideix especialment amb el conflicte laboral que la Guàrdia Urbana manté des de fa uns mesos amb l’Ajuntament. La portaveu del PP demana al Govern municipal que negociï amb els sindicats i, també, que convoqui noves places d’agents per poder mantenir la ràtio d’e guàrdies’unitats al carrer.

En relació amb la seguretat però també amb el manteniment urbà, Sonia Esplugas demana més atenció als problemes dels fanals a la ciutat, malgrat el pla de millora de l’enllumenat que s’està duent a terme sense l’actualització que el seu grup va demanar.

La portaveu popular també s’hi ha referit al llarg de l’entrevista al seu posicionament contrari als pressupostos municipals d’aquest 2024 i a l’oportunitat que tenen en aquest mandat de condicionar les decisions del Govern municipal socialista donat que no té majoria absoluta.

Llegeix l’entrevista completa al Diari de L’Hospitalet