La portaveu del grup municipal del PP ha passat pel plató de l’espai de l’Entrevista de l’Informatiu de TV de LH, que ha iniciat una ronda d’entrevistes amb els diferents representants de les formacions polítiques locals presents a l’Ajuntament.

Sonia Esplugas ha lamentat que L’Hospitalet continuï tenint problemes de seguretat i de neteja i l’Ajuntament no posi fil a l’agulla per solucionar-ho. “No hem donat suport als pressupostos municipals perquè penalitzen les classes mitjanes i no incideixen en allò que més preocupa a la ciutadania com és la seguretat i la neteja. En canvi, sí s’ha augmentat l’IBI quan tenim un romanent de 23 milions d’euros i no calia pressionar més als ciutadans en un moment d’economia complicada i incerta com és el moment actual”.

El PP creu que s’ha d’invertir més en seguretat a L’Hospitalet

Esplugas ha dit que “cal congelar els impostos i dedicar un part més important del pressupost a seguretat i a habitatge social. Els carrers estan bruts, en penombra i aquest pressupost no s’ajusta a la realitat de la ciutat. Un exemple de com no es fan bé les coses seria els mercats municipals. Els paradistes ens diuen que la política que s’aplica no soluciona el problema de parades tancades amb un 30% de mitjana encara que hi ha mercats com el de Collblanc que arriba a un 60% de parades amb la persiana baixada”.

Sonia Esplugas s’ha referit al Consell de Ciutat on “es fan polítiques que entitats i partits polítics veiem que no reverteixen en la ciutat. Calen iniciatives que beneficiïn al ciutadà”.