Després que la Selecció Espanyola de Futbol s’hagi classificat per jugar la final de l’Eurocopa, el grup municipal del Partit Popular reitera la seva demanda perquè l’Ajuntament instal·li una pantalla gegant per seguir el partit en un espai públic de L’Hospitalet.

Els populars van presentar una moció conjunta amb Vox al ple de juny per instal·lar una pantalla a la ciutat on retransmetre els partits d’Espanya, però no es va aprovar. Ara, el partit liderat per Sonia Esplugas torna a fer la demanda quan l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat que instal·larà una pantalla el diumenge.

“Ara amb l’arribada de la Selecció Espanyola a la final, nosaltres tornem a insistir-hi. Aquest matí hem presentat un prec a l’equip de Govern, sol·licitant la instal·lació d’una pantalla gegant al lloc on considerin que, tant per mesures de seguretat com per emplaçament, sigui més oportú”, ha comentat Sonia Esplugas.

Esplugas també anima a l’alcalde que es deixi de complexos i busqui com instal·lar la pantalla, de la mateixa manera que es va fer a l’Hospitalet l’any 2012 per seguir la final de l’Eurocopa d’Espanya contra Itàlia.

El Partit Popular de L’Hospitalet també va demanar col·locar una pantalla gegant per seguir el partit de la Selecció Espanyola Femenina de Futbol a la final del mundial, però finalment no es va dur a terme.