L’espai Assaig 7 del Districte Cultural presenta fins el 23 de març l’exposició “Som paisatge” per donar a conèixer els resultats d’un programa amb instituts de batxillerat artístic de L’H on s’ha reflexionat sobre la memòria, la identitat i el paisatge de la ciutat. Es podrà visitar a la Sala Subsòl del Centre Cultural Bellvitge-Gornal.

Durant vuit mesos, l’Institut Bellvitge i el Col•legi Pare Enric d’Ossó han desenvolupat una sèrie de tallers multidisciplinaris on han recorregut, viscut, llegit, creat i escoltat el paisatge del Llobregat. Han sentit les seves formes, el seu passat, la seva memòria, les històries esborrades i els petits racons que hi resisteixen.

Ara, aquest projecte, dirigit per l’artista Andrea Lería, continua amb l’exposició que esdevindrà un laboratori dinàmic on es duran a terme un seguit de visites guiades i tres tallers amb l’Escola Pau Casals i l’Institut Escola Pere Lliscart (2, 9 i 16 de març). Aquests tallers consistiran en la intervenció sobre un mapa de L’Hospitalet, amb dibuix creatiu i collage a partir de fotografies d’espais verds de la ciutat i creació de pancartes reivindicatives. Les obres creades s’aniran sumant orgànicament al muntatge de l’exposició.