La 13a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 29 d’abril a l’entorn de la plaça d’Europa i del Districte Econòmic. “Bona nit, runners!” és l’eslògan d’aquesta nova edició. 

La Nocturna és un referent per als corredors habituals als circuits urbans i com a trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants al voltant de la plaça d’Europa.

Com a novetat, destaca aquest any que l’inici de la prova s’endarrereix mitja hora, a les 21 hores, per tal que la cursa sigui més nocturna.

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la Cursa. Les inscripcions es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

Els preus de les inscripcions van dels 11 als 16 euros i inclou una bossa d’obsequis, una samarreta tècnica i serveis de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

De cada inscripció es destina un euro a la causa solidària, que aquest any es lliurarà al Programa de pisos d’acollida de la Fundació Josep Carreras, un dels quals es troba al barri de Bellvitge. Aquest programa posa habitatges a disposició dels pacients amb recursos econòmics limitats i/o que han de desplaçar-se lluny de la seva residència per rebre tractaments oncològics. Hi ha també, com sempre, un dorsal 0 per a qui vulgui contribuir a la causa solidària.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada.

També hi haurà curses infantils, per als menors de 14 anys, a partir de les 19 hores, amb inscripció prèvia.

Com a patrocinadors, la prova compta amb el suport de Gran Via 2, Aigües de Barcelona, Varta, Hyundai Link Motor, Aedas Homes, Decathlon de Gran Via 2 i Sport.