S’inicia el període de sol·licituds de les convocatòries de subvencions per a les entitats de L’Hospitalet en els àmbits de benestar social i salut, comerç urbà, cultura, mercats municipals, Districte Cultural, cooperació al desenvolupament i sensibilització, lleure modalitat A i modalitat B i per a la programació de la música en viu i en diversos àmbits de gestió. Pròximament, s’obrirà la convocatòria en l’àmbit esportiu.  

Es podran tramitar les sol·licituds des del 13 de maig fins al 10 de juny a excepció de l’àmbit del lleure en la modalitat B, que finalitza el 25 de juny de 2024. Es podrà fer únicament de manera telemàtica amb un certificat digital vàlid, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Per facilitar la tramitació de les sol·licituds es pot consultar la web de l’Ofinia d’Entitats. Ofereix una guia amb cinc aspectes clau de les subvencions, una que indica pas a pas com tramitar les sol·licituds i una altra que ensenya com redactar projectes per a la sol·licitud de subvencions de concurrència competitiva.

El 21 de maig a les 18h al Centre Tecla Sala es realitzarà una sessió informativa en la que es presentarà l’última guia mencionada i es podran resoldre dubtes sobre les sol·licituds.

Per obtenir més informació i cal adreçar-se a oficinaentitats@l-h.cat