La Fiscalia i la defensa del cantant hospitalenc, Morad, han arribat a un acord aquest matí a l’Audiència de Barcelona i ambdues parts han acceptat per al raper de la Florida una pena de 6 mesos de presó per un delicte d’incitació a desordres públics i una altra pena d’1 any i 6 mesos per un delicte d’atemptat agreujat amb ús d’instrument perillós.

A causa que Morad no té antecedents penals per delictes d’aquesta tipologia, l’artista evita entrar a la presó.

El cantant en el judici de conformitat ha acceptat pagar per responsabilitat civil l’import dels desperfectes ocasionats a la via pública que pugen a més de 2.000 euros. Aquesta predisposició per assumir les despeses, ha estat un atenuant que ha afavorit la reducció de pena.

Durant la vista que no ha arribat ni a vint minuts, Morad ha intervingut només per acceptar els càrrecs.

Judici pels aldarulls produïts l’agost del 2021

El cantant hospitalenc Morad ha estat cridat a judici acusat pels delictes d’incitació al desordre públic i per atemptar, amb llençament d’objectes, contra la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet.

Els fets es remonten a l’agost de 2021, al barri de les Planes, quan efectius de la policia local van instar al raper a deixar d’enregistrar un videoclip, pel qual no tenia permisos.

Segons l’escrit d’acusació, un grup de persones es trobaven al carrer gravant un vídeo musical que causava un gran soroll. Davant les queixes dels veïns, agents de policia van acudir al lloc, sent rebuts amb llançaments d’objectes. L’acusat, es va dirigir als agents mostrant una conducta hostil i, actuant com a instigador de la resta de la multitud congregada, els ordenava el llançament d’objectes.

La Fiscalia demanava per a l’acusat per cadascun dels delictes, la pena de 3 anys i 6 mesos de presó per cada una de les dues causes. Pena que finalment s’ha vist reduïda gràcies a l’acord subscrit amb la defensa del cantant.