L’Hospitalet disposa de dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, situats a l’avinguda del Masnou, 40, i al passatge del Cementiri, 4, que entraran en funcionament properament. Aquestes actuacions s’emmarquen en les iniciatives que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet per fomentar l’ús del vehicle elèctric com un element estratègic per avançar cap a una mobilitat més sostenible, i donaran servei als barris de la Florida i Collblanc, que no disposaven de punts de recàrrega.

Tots dos punts de recàrrega tenen tres connectors: dos de corrent continu de 50 kW tpus de CHAdeMO i CCS, i un de corrent altern de 43 kW tipus MENNEKES.

Ambdues electrolineres s’integren en la xarxa de punts de recàrrega distribuïda per tot el territori metropolità i que gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB, en el marc del Pla de promoció d’ús del vehicle elèctric, accessible a través de la seva aplicació mòbil i que compta amb una senyalització identificativa pròpia.

Aquesta actuació esta cofinançada al 50% pels fons FEDER, de la Unió Europea, gestionats per l’IDAE, i l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb una inversió de 81.200 euros.

Altres electrolineres de l’AMB

Aquests dos nous punts de recàrrega s’afegeixen als que ja funcionen a la confluència de l’avinguda de Joan Carles I amb el carrer de la Botànica , just davant de les instal·lacions de Fira Barcelona; a la rambla de la Marina amb la travessia Industrial, i al carrer de Salvador Espriu. Pròximament, n’entrarà un altre en servei al carrer de Narcís Monturiol.