Aquesta setmana s’han fet les dues sessions de treball obertes on la ciutadania ha pogut fer propostes per millorar la qualitat de vida a la ciutat en quatre àmbits: urbà, mediambiental, social i econòmic.

Com cohesionar els barris, com millorar l’economia i aplicar la innovació, com millorar la convivència de patinets, cotxes i vianants o crear nous espais de convivència. Són alguns dels temes que s’han tractat en les dues sessions.

Algunes de les propostes que s’han recollit en aquestes sessions formaran part de l’Agenda Urbana de L’Hospitalet. Un document que descriurà les línies d’actuació del municipi durant els pròxims anys d’acord amb els objectius de desenvolupament i sostenibilitat que proposa l’ONU en el marc de l’Agenda 2030.

Malgrat que l’Agenda no és un document vinculat, serà de gran utilitat per al govern municipal a l’hora de prendre decisions tot tenint en compte el teixit social, econòmic i cultural de la ciutat.

En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de Servei a les Persones, David Quirós, ha dit que “aquesta és una manera de poder escoltar i identificar les necessitats de la societat civil perquè són els que viuen a la ciutat. Les propostes de millora més factibles les incorporarem a les nostres prioritats“.

El procés participatiu es completarà amb una enquesta en línia que es pot fer a través del web l’h-on-participa.