La comissaria dels Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet comptarà amb 21 nous agents que hi inicien el seu període de pràctiques després d’un any de formació. Aquest reforç se suma als 20 agents que ja es van incorporar a la ciutat al març, en aquest cas, com a destí definitiu.

Pel que fa als agents en pràctiques, es tracta d’agents de la 30a promoció i que s’han incorporat al cos en els darrers dies a la comissaria de L’H. Després d’un any de formació, comencen aquest període en què aplicaran els coneixements adquirits i desenvoluparan habilitats essencials per a la seva tasca policial. Durant aquest temps sempre estan acompanyats d’un agent amb experiència que els supervisa i avalua. En total són 762 nous agents que es reparteixen arreu del territori català.

En el cas de L’Hospitalet, els 21 nous agents en pràctiques se sumen als 20 que el mes de març ja van incorporar-se a la ciutat, en aquest cas, com a destí definitiu.

Així doncs, aquest 2023, la comissaria de la ciutat comptarà amb 41 nous agents i amb una plantilla total d’uns 300 efectius.