L’Hospitalet acull l’exposició fotogràfica Cofre de memòries de Jennifer Collado. Es tracta d’una mostra dels treballs de la jove fotògrafa, que en col·laboració amb nou artistes més, s’endinsa en el món de la memòria per immortalitzar sentiments com l’amor, el plaer, el desassossec o la tristesa.

Collado veu la vida com un viatge en vaixell; la ment com un cofre pirata que omplim amb vivències, el nostre tresor. “Al final del camí tindrem una capsa plena de sentiments: moments feliços, tristos, que conformen allò que som”, explica la fotògrafa.

Concretament, Collado se centra en retratar la solitud en les seves múltiples facetes, des de l’aïllament social fins a moments de reflexió, però destaca que l’exposició és un treball conjunt, ideada per joves fotògrafs, cadascun aportant la seva mirada. “Confiem els uns en els altres, cosa que és molt positiva, i també valorem molt l’oportunitat que ens dóna l’Hospitalet de mostrar el nostre art”, diu i emfatitza la necessitat d’habilitar espais per a què el jovent pugui exposar les seves creacions.

L’exposició Cofre de memòries es podrà visitar al Centre Cultural la Bòbila fins el 24 de maig.