Les dues torres de elèctriques que es conserven a l’avinguda de Catalunya com a vestigi del passat del barri de florida-.Les Planes aquest Nadal llueixen il·luminades. Són una de les novetats de l’enllumenat nadalenc d’aquest any.

Les estructures elèctriques, que havien estat torres d’alta tensió fins la dècada dels 70, tenen 41,5 metres d’alçada i actualment estan reconvertides en elements decoratius de l’avinguda de Catalunya. Aquest Nadal i per primer cop s’han guarnit amb llums de colors programades amb efectes dinàmics.

Foto Gabriel Cazado. Antiga torre d’alta tensió, a la Florida

La intenció de l’Ajuntament és allargar la il·luminació de les torres més enllà de les festes nadalenques i encendre-les de colors en dies commemoratius; igual que es fa amb la façana de la casa consistorial en dates assenyalades.

Totes aquestes llums són de baix consum i l’horari de l’encesa durant el Nadal és el mateix que la resta d’enllumenat nadalenc de la ciutat: fins el 7 de gener de dilluns a diumenge de 17.30 a 22 hores. La nit de Nadal i el dia 25 es tancarà a la mitjanit, mentre que les nits de Cap d’Any i Reis, ho farà a la una de la matinada.

Cavalcada del Pare Noel

La Florida i les Planes també seran protagonistes, juntament amb els barris de Pubilla Cases i Can Serra, de la multitudinària cavalcada del Pare Noel.  Per tercer any consecutiu, i després de l’èxit de participació de la passada edició, el Pare Noel en persona i els seus ajudants visitaran L’Hospitalet per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat.

Serà el proper 21 de desembre a les 5 de la tarda, amb un recorregut que anirà de la plaça de la Bòbila fins a la plaça Eivissa.