L’Hospital de Bellvitge i la Biblioteca Bellvitge engeguen aquest dimarts un cicle de xerrades de proximitat al voltant de malalties freqüents 

En cada sessió del cicle ‘Disculpi, tinc un dubte…’ un especialista de l’hospital donarà resposta a les 10 consultes més habituals que rep a la consulta.

El doctor Pere Cardona, coordinador de Patologia Neurovascular i de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), és el primer a obrir la roda de xerrades. El facultatiu respondrà a les preguntes més habituals sobre l’ictus que els pacients li formulen durant la consulta mèdica. L’activitat es durà terme aquest dimarts 23 de gener a les 18 h a la sala Chill Out de la Biblioteca Bellvitge. 

El principal objectiu de la col·laboració de l’HUB i la Biblioteca Bellvitge és traslladar a la ciutadania respostes senzilles i properes sobre malalties molt habituals de caràcter respiratori, neurològic, cardiovascular o de salut mental, entre d’altres, en un format distés i de proximitat amb el teixit social del barri.  

En aquesta primera edició del cicle, es portaran a terme fins al mes de juny un total de sis xerrades, totes d’accés lliure i obertes a la participació dels assistents. 

Amb aquesta nova activitat l’HUB i la Biblioteca Bellvitge reforcen la seva col·laboració, que es va iniciar el passat mes de desembre amb el projecte de lectura en veu alta per a pacients De viva veu