El Club Voleibol L’Hospitalet ha presentat els seus vuit equips al Poliesportiu de Les Planes. Una nova temporada d’una entitat que va néixer ara fa dos anys i mig. Més enllà dels resultats també compte, i molt, l’objectiu de formar persones. 

Més de vuitanta jugadores en vuit equips. Aquesta és la carta de presentació del Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet. Des de alevins fins als sèniors. La tasca de tots els entrenadors i integrants del club és formar esportistes, però especialment, persones.

El Club va néixer el 2011 després d’una trobada del president Jordi Román amb Manolo Alonso, responsable del Joventut L’Hospitalet que era el club que promocionava el volei a la ciutat.

El president Román ha destacat “l’aventura en què ens vam ficar que ha donat resultats positius. No esperàvem, la veritat, un resultat tan positiu a nivell institucional i de creixement de l’entitat”.

Román ha afegit que “hem passat de 4 a 8 equips i hem vinculat més de 50 famílies que donen suport a les jugadores. Hem creat un lloc on les noies poden gaudir de l’esport sense estar al carrer o als parcs. Fem esport i formació”.

Pe la seva banda, l’entrenador del Cadet A, Jesús Molés, ha fet història en els seus molts anys com a entrenador. “Ja estic a la tercera fase. Quan estàvem a les beceroles, fa 30 anys, ja hi era. Tenia menys de 20 però ja estava ficat en aquest món”.

Molés ha parlat de “les meves estades a totes les categories. El millor és començar des de benjamins i alevins que és el que intentem ara. Tècnics que vagin formant els imputs que farà que els joves es converteixin en jugadors competitius i ben formats”.

Jesús Molés ha assenyalat que “demanem sacrifici perquè els nois i les noies han de saber que hi ha un compromís que els afavorirà per ser persones en altres àmbits”.

Debut de l’equip sènior

L’equip sènior del CE Voleibol L’Hospitalet ha debutat amb victòria aquest cap de setmana en vèncer al Sándor de Cornellà per 3 sets a 1 a la Tercera Divisió sènior femenina. Les locals, que van sortir nervioses, van anar de menys a més aconseguint batre al rival amb un joc de conjunt molt destacable. Diumenge vinent, el club de les Planes torna a jugar a casa davant l’Andorra