Un total de 22 habitatges d’un edifici del passatge Oliveras, al barri de Collblanc-la Torrassa, han hagut de ser desallotjats aquest diumenge a la tarda per l’esfondrament que s’ha produït al terra de la porteria de l’immoble. No hi ha cap ferit. Els bombers han aconsellat el desallotjament dels residents.

Poc abans de les 17h els veïns d’un edifici del passatge Oliveras de Collblanc-la Torrassa han donat avís als bombers en veure que la porteria de l’inmoble s’ha esfondrat uns 15 centímetres. Dos dotacions del cos s’han traslladat al lloc i han aconsellat el desallotjament dels residents dels 22 habitatges, davant el risc de més moviments.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha reallotjat 21 persones a la residència municipal Els Alps. La resta dels veïns i les veïnes han marxat amb familiars i amics.

Els bombers han procedit a la revisió de l’estructura, on el terra de l’entrada s’ha esfondrat uns 15 centímetres. Davant del risc de més moviments, han indicat la necessitat de desallotjar els 22 habitatges de l’edifici preventivament. L’edifici ha quedat tancat i custodiat.

Dilluns tècnics de l’Ajuntament inspeccionaran l’estructura de l’immoble per determinar l’abast del problema. Els bombers han acompanyat els residents a recollir béns essencials. L’alcaldessa Núria Marín s’ha desplaçat al lloc dels fets per atendre els afectats.