El Teatre Joventut ha estat l’escenari on s’ha donat el tret de sortida als Serveis Educatius de Plàudite. Una iniciativa que té com a principal objectiu apropar el teatre a les escoles. Amb les mesures de seguretat corresponents, escoles, teatre i l’entitat Plàudite Teatre ha posat en marxa la programació de les representacions teatrals orientades a infants i joves de la ciutat.

Amb l’obra “Jo vaig amb mi”, de Paco Mir, els Serveis Educatius que impulsa Plàudite han donat el tret de sortida en una temporada diferent i complicada a causa de la pandèmia. En una situació com la actual és tot un esforç per a les escoles, i la gent de Plàudite arrencar amb la programació de les obres de teatre educatiu amb totes les mesures de seguretat corresponents.

Eugènia Delgado, directora de Plàudite Teatre, ha assegurat que “tot i les complicacions teníem clar que el més important era començar la temporada amb les escoles. Aprofitant aquesta situació hem decidit també que els centres educatius més propers al teatre puguin gaudir de les obres amb més facilitat.”

Alumnes de primària i secundària han gaudit de l’obra “Jo vaig amb mi”, de Paco Mir, una faula que parla sobre l’autoestima i l’apreciació de la manera de ser i de pensar, els valors i les creences i com influeixen en la manera com ens relacionem.

Eugènia Delgado, ha assenyalat que “en la situació actual els nens i joves necessiten més que mai poder gaudir de la cultura i el teatre”.

Divendres dins de la programació dels Serveis Educatius seran els joves de la ciutat els que podran veure l’obra “Els Ocells”, de la companyia “La Calòrica”.