La plantilla de l’equip masculí del Bàsquet Tecla Sala ha sofert una revolució aquest estiu. Després de la marxa de jugadors veterans com Marc Abella i Marc Francàs, els del barri del Centre s’han reforçat amb joventut i talent a parts iguals.

La temporada 23/24 ha començat de la millor manera pel BC Tecla Sala després de debutar amb victòria a casa davant del Castellbisbal. Un duel on es va tornar a veure l’essència d’aquest equip: intensitat, solidaritat i no donar cap pilota per perduda.

Una fórmula que es pretén mantenir aquest nou curs tot i les baixes de jugadors importants que el passat estiu van preferir canviar d’aires. L’arribada de molts jugadors joves de qualitat està fent possible mantenir el nivell.

L’entrenador del BC Tecla Sala Cristian Gómez, en un temps mort

Així ho explica l’entrenador Cristian Gómez: “hem pogut fitxar molt bé després de baixes importants com les del Marc Abella o el Marc Francàs. Tots els jugadors que van marxar aquest estiu aportaven coses a l’equip dins i fora de la pista. Ells van decidir que volien jugar a un altre nivell. La gent que hem fitxat realment ens ha sorprès molt positivament i estem molt contents. Tenim molt bon equip”.

Que l’objectiu de la temporada és la permanència ningú ho posa en dubte. Ara bé, tant el cos tècnic com la plantilla no descarten donar alguna sorpresa. I és que sense ambició no hi ha competició. “Hem d’anar partit a partit perquè la lliga és molt llarga i hauran ratxes de tot tipus. La clau és estar units i no parar de treballar. Si és així els resultats sortiran”, comenta Cristian Gómez.

En aquest sentit, el jugador Alonso Hernández diu que “tenim la il·lusió de pujar. Fa dues temporades quan estàvem a 1ª Catalana el somni era jugar a Copa Catalunya i ho vam aconseguir. Mitja plantilla ha marxat, la majoria veterans, però hem fitxat jugadors molt joves que ens fa somiar amb la possibilitat de pujar a Super Copa Catalana”.

El BC Tecla Sala disputarà la segona jornada de lliga aquest dissabte a la pista del CB Àguiles.